right_banner_img_1

Copy of DSC00123.JPG (333 x 277)

Maak kennis met de vrouw achter Chez Vous

Loraine van Hoboken is de vrouw achter Chez Vous.  Sinds 1999 volgde Loraine haar hart door mensen te laten genieten van al het goede van het leven. Lekker eten zonder toevoegingen, goede wijn en een sfeervolle omgeving.
Samen met een dosis creativiteit en eigenzinnigheid werd Chez Vous een feit.

Haar gerechten zijn uitdagend, fantasievol, eerlijk en puur in smaakbeleving, met een herkenbare signatuur van de kok. Niet alleen de gerechten zelf maar ook de totale beleving van smaken, kleuren, omgeving en emoties speelt een belangrijke rol.

Wij zijn altijd bezig met nieuwe smaak combinaties, die geboren worden door om ons heen te kijken, veel te proeven en niet te verwaarlozen de uitdagingen die door jullie worden gesteld. 

Samen met de organisatie van allerlei leuke events en het ontmoeten van allerlei verschillende mensen maakt dat het werk zo afwisselend en uitdagend is.

 

Filosofie

Chez Vous kiest al 12 jaar voor zo puur en eerlijk mogelijke producten, producten die gemaakt zijn met respect voor mens, dier en milieu. Weten waar wat vandaan komt is voor ons het belangrijkste.Het liefst van dichtbij.Vis van de viswjzer, Vlees van blije beesten.
Inmiddels hebben we een lijst met geweldige levernaciers die allemaal zeer betrokken zijn met hun product. En bovenal, alles is super lekker!

 Wij maken gebruik van:

 • Disposables die van biologisch afbreekbaar materiaal zijn gemaakt zoals suiker rietsuiker
   maïszetmeel en houtpulp
 • Kleding van zoveel mogelijk eco katoen
 • Biologische schoonmaak middelen.
 • Proberen zo weinig mogelijk weg te gooien, composthoop, kinder boerderij 
 • Left overs wordt zoveel mogelijk verdeelt onder de liefhebbers