right_banner_img_2

magic dinner 3

 magic dinner 2

 magic dinner 6

Ontvangst in een privéomgeving blijft uniek 

 close up iedereen aan tafel (333 x 223)

Aan ons heb je een creatieve meedenker 

 

 

 

Catering op maat

Chez vous neemt met liefde al je culinaire en organisatorische zorgen uit handen, zodat je zelf samen met je gasten kan genieten.

Van receptie, opening, bedrijfsfeest, huwelijk, familiereünie tot damesdiner.
Van eenvoudig, ludiek, uitbundig, landelijk tot luxe. Alles kan aangepast worden aan je wensen, met veel oog voor detail en binnen je eigen budget.

We komen graag langs om alle details te bespreken en kijken wat nodig is voor een geslaagd event. We vertalen je wensen in een voorstel en zijn creatief binnen je budget. Wanneer nodig hebben wij een netwerk van ervaren experts van diverse tenten, licht en geluid, muziek, stylisten, bloemisten en fotografen.

Team
Per gelenheid zoeken wij het juiste team van koks en bediening. Deze zijn onmisbaar voor een goede verzorging en sfeer. Ons team bestaat uit leuke gastvrije, enthousiaste mensen die van goed en lekker eten houden en hun werk met passie uitoefenen. Bij elk evenement is een partymanager aanwezig om alles in goede banen te leiden en die de voorbereidingen op zich neemt.

De juiste plek voor iedere gelegenheid
Zoek je een locatie voor je huwelijk of evenement? Wij kunnen een bijpassende locatie voor je vinden! Wil je liever iets anders, een high tea in het weiland of een diner op het strand? Alles kan!

Benodigdheden
Heeft u al voldoende: stoelen, tafels, buffettafels, koelkasten, apparatuur, kapstokken, tenten, borden, glazen, bestek, bloemen? Op verzoek regelen we alles voor je.

Dranken
Kijk hier voor onze uitgebreide drankenlijst.

Buiten de standaard dranken hebben we onze zelfgemaakte vruchten cocktails, smoothies, verfrissend water met citroen en munt en in de zomer onze heerlijke ijsthee.

Zakelijk
Bij een evenement zijn we een verlengstuk van je bedrijf. We doen er alles aan om te zorgen dat er een goede indruk achter blijft bij je relaties.

Privé
Geef je thuis een feest of etentje? Wij komen graag bij je thuis om alles te bespreken. Samen gaan we kijken naar het menu en wat er nodig is op locatie. Wij zorgen dat alles vlekkeloos verloopt zodat je samen met je gasten kan genieten.

Huwelijk
Het huwelijk is een helel belangrijke en feestelijke dag, waarbij wij jullie graag helpen die zo mooi mogelijk te maken! Niets is ons te gek. Juiste locatie, passende styling, bruidstaart, geweldige bloemen, fotograaf en natuurlijk heerlijk eten en drinken. Wij komen graag bij je langs om alle wensen en mogelijkheden te bespreken.Ook is het mogeljk om aleen het diner of receptie door ons te laten verzorgen.

.