right_banner_img_2

77hpa5uz.333x498

Assortiment

Chez Vous levert voor iedere gelegenheid bijpassende pure gerechten en dranken. Alles wordt bij ons zelf gemaakt: jams, chutneys, sauzen en soepen zonder toevoegingen uit potje.

Echt eten zoals het bedoeld is!

Onze keuken is er een van wereldse smaken met de nadruk op de gehele Mediterrane keuken en het Midden-Oosten met uitstapjes naar de Thaise, Chinese en Japanse keuken.      

Chez Vous gebruikt pure en eerlijke producten en dan het liefst van dichtbij: vis van de viswijzer, vlees van blije beesten, kazen en diverse groenten van Lindenhoff, groenten van Rungis/Ecoville of Uit Je Eigen Stad, maar bovenal lekkere producten van leveranciers die net als wij werken met respect voor dier, mens en natuur.

Onze gerechten kun je omschrijven als uitdagend, verfijnd en puur....... echt eten! 
 

Laat je inspireren met de voorbeelden die we hebben gemaakt van onze

lunches,
diners,
hapjes,
high tea,
bbq 
picknick.

De mogelijkheden zijn eindeloos.
 

Voor feesten en speciale bijeenkomsten maken wij meestal speciale gerechten geïnspireerd door wat er op dat moment te krijgen is, wat de wensen zijn en de gelegenheid van de bijeenkomst.

Informeer naar de mogelijkheden voor jullie evenement. Eenvoudig, uitbundig, landelijk, luxe of ludiek alles is mogelijk huurspullen, drankjes, personeel. Kijk  bij Catering op maat

 

 Chez Vous is..................Puur genieten op iedere plek